DX AmersfoortDX Amersfoort
Back Back Nieuws

Wegens succes tweede editie Dance Xperience in Flint

10 maart 2017

Afgelopen november vond de eerste editie van de Dance Xperience plaats in Flint. Vanwege het succes van dit dansfeest is er op vrijdag 31 maart een tweede editie in de AFASzaal.

Ook deze keer wordt de Dance Xperience weer een geweldig dansfeest, met alle bekende muzikale Disco Dance Classics uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Uiteraard weer aangevuld met belangrijke ingrediënten als spectaculaire lichteffecten en natuurlijk top live acts. Met dit keer live onder anderen Ben Liebrand (The Master Mixer), huis-dj Corné Klijn en Ingrid Simons.

Ben Liebrand
Ben Liebrand is wereldwijd bekend van remixen voor artiesten als Phil Collins, Sting, Salt-n-Pepa, Alexander O’Neal, Genesis en Grace Jones. Door zijn legendarische ‘Grandmix’ en het radioprogramma ‘In The Mix’ heeft hij ook als inspiratiebron gediend voor dj’s als Armin van Buuren, DJ Tiësto en Ferry Corsten. Een optreden dat u zeker niet mag missen!


Ingrid Simons
Niemand minder dan Ingrid Simons gaat met een spetterend optreden ervoor zorgen dat het dak eraf gaat! Ingrid is bekend van de hitsingles No Time 2 Waste, Take Me 2 The Limit en Where R U Now van T-Spoon, Luv You More en Rainbow High in the Sky van DJ Paul Elstak.

Food & Drinks

Nieuw deze editie is de mogelijkheid om vooraf te dineren in TREK theaterkeuken & café. Met een speciaal aangepast menu beleven gasten een compleet avondje uit. Lekker een hapje eten en daarna de dansvloer op! 

Partners
De Dance Xperience biedt diverse sponsormogelijkheden. Daarnaast is het evenement ook uitermate geschikt voor een personeelsavond of om als bedrijf relaties uit te nodigen en business te ondernemen in een ongedwongen sfeer. Neem voor de mogelijkheden contact op met de organisatie via info@dxeventsgroup.nl 

Kaartverkoop

Voor meer info, tickets en dinerreserveringen zie www.dxamersfoort.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!