Webinar: Maarten van der Weijden over de acceptatie van pechWebinar: Maarten van der Weijden over de acceptatie van pech
Back Back Nieuws

Webinar: Maarten van der Weijden over de acceptatie van pech

13 juni 2020

Maarten van der Weijden, wie kent deze olympische zwemkampioen niet? Hij heeft prestaties van wereldniveau bereikt, maar weet ook als geen ander hoe om te gaan met tegenslagen. Zijn levenslessen deelt hij donderdag 16 juni om 10:00 tijdens het gratis (!) deSpreker.nl-webinar ‘De acceptatie van pech’.

Diepe dalen en hoge pieken

Maarten werd in 2001 gediagnosticeerd met leukemie en werd vier jaar later volledig genezen verklaard. Na intensief revalideren en trainen wist hij in 2008 in Beijing de olympische gouden medaille te winnen met 10 km open water-zwemmen.Afgelopen jaar behaalde Maarten wederom een topprestatie: hij voltooide de 11stedenzwemtocht van 195 km. Met deze tocht is bijna zeven miljoen euro voor kankeronderzoek en projecten ingezameld.

Webinar ‘De acceptatie van pech’

Maarten weet met zijn verhaal anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Ook tijdens onzekere tijden stelt hij dat succes samenhangt met het stellen van doelen en deze bereiken. Dat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat, hoort bij het leven. Net als het accepteren van pech. Maarten gaat 16 juni hierover in gesprek met de veelgevraagde dagvoorzitter Anouschka Laheij. En tijdens dit webinar merk je het al snel: Maarten geeft alles, ook tijdens zijn lezingen. 

Je kan hierbij zijn. deSpreker.nl nodigt je uit om je gratis aan te melden via dit formulier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!