Walter VermeerWalter Vermeer
Back Back Interview

We Grow Live

07 februari 2017

Het ultieme wij-gevoel én groei

 

Zoek je naar een groter wij-gevoel en meer groei, ook op jouw evenement? Het kan. Walter Vermeer en Erwin Steijlen van Pump up the Company komen in 2017 met een nieuwe show: We Grow Live. Ze krijgen hierbij versterking van zangeres Erica Greenfield. Hoe je hen ook inschakelt: als dagvoorzitter, openingsshow, break of finale: op een unieke muzikale wijze verankeren zij het wij-gevoel en zetten ze de groep aan tot groei.

Pump up the Company timmert al even aan de weg. En met succes. De zeer dynamische show die honderd procent energie geeft, doet het goed. De mannen speelden al voor bedrijven als Philips, Essent, Manpower, Exact en Shell. En als je naar de referenties op hun website kijkt, zie je nog tientallen andere mooie bedrijven, nationaal én internationaal. Waarom dan nu een nieuwe show en wat is het verschil?

Het tijd voor meer verdieping, zegt Walter Vermeer: ‘We merken dat er binnen het bedrijfsleven veel belangstelling is voor het creëren van het wij-gevoel. Daarnaast wil ieder bedrijf groeien. Met de nieuwe show We Grow Live gaan we aan beide punten werken. Wat is een wij-gevoel en wat doet dat met alle medewerkers? Wat levert het op voor het bedrijf? Op welk vlak willen en kunnen we nog groeien? Deze vragen beantwoorden we met humor, muziek, interactie, experimenten, beeld, persoonlijke verhalen, tests en bijzondere (muzikale) experimenten. We grOW live = WOW!’

Zangeres Erica Greenfield sluit aan

Walter en Edwin zochten voor We Grow Live de samenwerking met de zeer ervaren zangers Erica Greenfield. Erica verzorgde al voor talloze evenementen in binnen- en buitenland de muzikale invulling. Naast ruim 40 internationale tv-commercials, jingles en leaders waar haar stem op is te horen, heeft ze opgetreden in talloze landen, van Duitsland tot Thailand. Walter: ‘We zijn ontzettend blij dat ze nu bij onze club hoort. Ze is een waardevolle aanvuling. Ik ben de prater, Erwin het muzikale meesterbrein en Erica met haar stem en haar charme de spil van onze show.’

De input van de opdrachtgever maakt het verschil

De basis van de show staat, toch gaat Walter altijd vooraf in gesprek met de opdrachtgever. Wat is het doel van het evenement, wat is de boodschap? Wie zitten er in de zaal? Wat speelt er binnen het bedrijf? ‘De input van de klant is heel belangrijk. Waarom? We doen niet zomaar een kunstje. Bij ons draait het om de boodschap. We vergroten het gevoel van saamhorigheid en praten over groei in verschillende vormen: bedrijfsgroei of persoonlijke groei bijvoorbeeld. Waar we ook staan of spelen: er gebeurt altijd iets. We zetten dingen in beweging. Dat wordt enorm gewaardeerd. Dus: bel me, ik sta te popelen om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken.’ 

  • Erwin Steijlen
    Erwin Steijlen
  • Erica Greenfield
    Erica Greenfield
  • Erwin Steijlen
    Erwin Steijlen

We Grow Live bestaat uit:

Walter Vermeer. Spreker/moderator/dagvoorzitter. Walter heeft 20 jaar ervaring op het podium, is een ‘verbinder’ puur sang en zal de verbale rode draad vormen in deze show.
Erica Groeneveld. Topzangeres met zeer veel ervaring. Stond in de halve finale bij Deutschland Sucht Den Superstar (de Duitse versie van Idols). Maakt met stem en performance het verschil.
Erwin Steijlen. Het muzikale meesterbrein achter de show. Erwin is componist, gitarist en DJ. Als componist kan hij de opdrachtgever voorzien van een eigen soundtrack en in de show zal hij als DJ en gitarist live draaien en spelen.

De mogelijkheden van We Grow Live:

De show (45-60 minuten)
Zeer geschikt als opening, break of afsluiting van een inhoudelijk dag. Ook voor internationale gezelschappen.
De dagvoorzitters
We Grow Live is uitermate geschikt om nationale en internationale congressen te voorzien van de juiste verbale- en muzikale omlijsting. Een beetje ‘lucht’ en ontspanning tussen de inhoudelijke onderdelen.
De opening of de finale (15 minuten)
Als opdrachtgever kun je een ideale combinatie maken met de show en een opening en/of finale op maat.
Soundtrack
Je kunt een eigen soundtrack laten maken. Een uniek – voor jou gecomponeerd – lied kan een prominente rol spelen in de opening of de finale. Dit lied blijft jouw eigendom en kan ook gebruikt worden binnen je marketing.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!