Wat heeft deze jonge ‘Tech-Expert’ te vertellen?Wat heeft deze jonge ‘Tech-Expert’ te vertellen?
Back Back Nieuws

Wat heeft deze jonge ‘Tech-Expert’ te vertellen?

25 maart 2020

Spreker inhuren die jou alles vertelt over de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van marketing? Dan is Jesse van Doren perfect voor jou, omdat deze spreker jouw bedrijf hier veel kan leren op het gebied van marketing. Marketing is in het algemeen heel belangrijk als jij een succesvol bedrijf wilt runnen. Je kunt nog zo’n goed aanbod hebben, als de markt je niet kent brengt het je niets! Dat marketing essentieel is zal voor jou als ondernemer geen nieuws zijn. Maar, hoe kun je hier nou alles uithalen? Als jij de nieuwste marketing technologie kan toepassen in jouw strategie, kan het zomaar zijn dat je concurrenten stipjes in je binnenspiegel worden. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Wil jij een ​technologie spreker​ die jou uitlegt hoe je je bedrijf naar ‘the next level’ krijgt?

Blijf op de hoogte en optimaliseer jouw bedrijf!

Een ​spreker boeken​ is heel eenvoudig, zolang je goed in beeld hebt wat je doel is. Jesse kan je zoals al kort gezegd uitgebreid vertellen over de nieuwst trends op gebied van online marketing en technologische innovatie. Marketing is iets dynamisch, iets wat vorige jaar werkte hoeft nu nog niet te werken. Het is logisch dat het nogal een uitdaging is om van al deze ontwikkelingen continu op de hoogte te blijven, terwijl je ook nog een business te runnen hebt. Daarom is het zeer aan te raden om je door iemand van buitenaf te laten voorlichten op dit vlak. Scheelt jou weer een hoop tijd en je krijgt meteen goeie handvaten om mee aan de slag te gaan en jouw business te verbeteren. Neem bijvoorbeeld SEO. Dat is het optimaliseren van een website zodat mensen je op Google eerder vinden. Jesse kan je hier alles van vertellen. Zijn bedrijf Brize heeft hier al talloze bedrijven mee helpen groeien.

Maar niet alleen marketing gaat je verder helpen, ook de laatste technologische ontwikkelingen kunnen voor jouw bedrijf enorme impact hebben. Misschien kun je bepaalde dingen wel slimmer of sneller doen, misschien kun je daardoor wel op andere zaken besparen, of gewoon heel veel tijd over houden. Allemaal dingen die jou als ondernemer alleen maar helpen.

Inspiratie

Misschien weet je zelf al enorm veel van marketing en technologie. Toch is het dan niet gek om een spreken uit te nodigen. Wat Jesse veel merkt is dat zijn publiek geïnspireerd wordt en mensen bijvoorbeeld net weer nieuwe inzichten of invalshoeken ontdekken. Zeker omdat hij niet alleen Keynote lezingen doet, maar ook inspiratiesessies waarbij er op een meer interactieve manier gebrainstormd kan worden. Hier zijn al de mooiste ideeën en zelfs samenwerkingen uit ontstaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!