Wakker worden in Twente tijdens eerste site visitWakker worden in Twente tijdens eerste site visit
Back Back Nieuws

Wakker worden in Twente tijdens eerste site visit

23 augustus 2017

Congresregio Twente organiseert op vrijdag 6 oktober haar eerste site visit om organisatoren van zakelijke evenementen kennis te laten maken met de veelzijdige regio. Op een eigenwijze manier proeven de deelnemers de sfeer, ontdekken zij natuurgebieden en landgoederen én krijgen zij een goede indruk van de mogelijkheden in Twente.

'Of het nu gaat om een intieme heisessie of om een groot congres voor 2000 personen, met 17 subzalen, Twente heeft het. En die diversiteit willen wij graag laten zien tijdens de site visit', aldus Kirsten den Hertog, Accountmanager zakelijk toerisme van Congresregio Twente.

Bed inbegrepen

Het programma, dat overigens gratis is voor eventprofessionals, begint in de ochtend en eindigt aan het einde van de middag. Aan deelnemers die van ver komen, of gewoon uitgerust willen beginnen aan het programma is ook gedacht: hen wordt, voorafgaand aan de site visit kosteloos een overnachting aangeboden bij partners van Congresregio Twente.

Organiseer jij zakelijke bijeenkomsten en ben je geïnteresseerd in de zakelijke mogelijkheden van Twente? Geef je dan nu kosteloos op.

 

Foto: Linda van der Hauw

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!