Wake-up call voor tweehonderd directeuren Wake-up call voor tweehonderd directeuren
Back Back Nieuws

Wake-up call voor tweehonderd directeuren

22 juni 2017

'Bedrijven zoals we ze nu kennen, bestaan straks niet meer.' De bevlogen trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar had tijdens het Directeuren Netwerk Festival op 14 juni direct de aandacht te pakken. Zo'n tweehonderd directeuren uit allerlei branches kwamen samen in Kasteel Maurick in Vught.

Radicale veranderingen vragen om 'wij-denken'

Volgens Ruud verandert de wereld radicaal en hebben we te maken met een revolutie op technologisch gebied en grote ecologische en sociaaleconomische crisis. 'We moeten meer van ik- naar wij-denken. Iedereen kan het verschil maken. Jullie ook! We moeten toe naar een situatie waarin jullie zelf en je organisatie in staat zijn om financiële, sociale en ecologische meerwaarde te creëren voor zoveel mogelijk mensen. Niets doen is geen optie. Beschouw dit als de omzetting van een wake-up call naar een call to action!', aldus Ruud. Hij was de 'hoofdact' op het door Directeuren Netwerk Nederland georganiseerde landelijke festival.

Be prepared

Onder de noemer 'Shift Happens – be prepared' vonden tijdens het goedbezochte evenement verschillende inspiratiesessies plaats. Alles gericht op het toekomstbestendig zijn van ondernemingen, anders denken en doen en het toewerken naar een wereld die duurzamer en socialer is.

Over Directeuren Netwerk Nederland

Directeuren Netwerk Nederland is in 2010 geboren vanuit de behoefte om een netwerk te bouwen dat anders is dan andere netwerken. Met een kraakheldere belofte: bijeenkomsten regisseren voor gelijkgestemden, ofwel: ondernemende directeuren met minimaal vijf medewerkers. De bijeenkomsten hebben een inhoudelijk karakter. Geen strikte agenda, alleen actuele zaken delen die ondernemende directeuren bezighouden. Doel is ondernemende directeuren op een nog hoger niveau te brengen en te ondersteunen bij hun zakelijke en persoonlijke groei. Directeuren Netwerk telt 250 leden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!