Back Back Nieuws

VTC Travel Solutions viert 10 jaar reisevenementen

02 april 2008
VTC Travel Solutions vierde op 9 maart haar 10 jarig jubileum. Het reisevenementenbureau werd destijds opgericht door Henk Vellekoop, nu nog steeds directeur/eigenaar. Insteek was toen (en nog) om in samenwerking met het bedrijfsleven in Oost-Nederland bijzondere reizen op te zetten. Reizen met unieke zakelijke programma’s, naar bestemmingen over de gehele wereld.

Wat begon op een aangepaste slaapkamer is naar eigen zeggen uitgegroeid tot een breed gewaardeerde speler in de zakelijke groeps- en incentive reizen markt. De afgelopen 10 jaar zijn alle werelddelen bezocht, door diverse aansprekende relaties, actief in bijna alle belangrijke economische sectoren. Van een jubileumweekend op de Wadden tot aan handelsreizen naar China en Brazilië. Van golfreizen naar Portugal tot IJsbreker Cruises in Noord Finland. Unieke programma’s met veelal een combinatie van zakelijke en toeristische elementen.

Over de doelstelling voor het komende jaren meldt Henk Vellekoop: “De positie van VTC Travel Solutions op het gebied van zakelijke reisevenementen in Oost-Nederland verder uitbouwen. We willen niet persé de grootste zijn, maar wel de beste..…!”

Op de foto: Henk Vellekoop

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!