Back Back Nieuws

Vrienden maken met Arjen en Joris op reis naar. Leiden

12 mei 2015
Naast de beurs EvenementContact en de populaire Samen Kansen Creëren borrels, organiseren Arjen Lemstra en Joris Bots ook tweedaagse programma’s naar een stad of regio onder de noemer van  Arjen en Joris op reis naar…

Tijdens deze trips worden de mooiste locaties bezocht, de lekkerste hapjes van de streek geproefd, spannende activiteiten gedaan en inspirerende mensen ontmoet. Als klapstuk wordt dag 1 afgesloten met een onvervalste kroegentocht o.l.v. een local en kenner van het nachtleven. Want in de late uurtjes maak je vrienden.

Waarom
Joris Bots: 'Wij doen dit omdat het kan en omdat we het leuk vinden. Lekker eten, drinken, leuke dingen doen, nieuwe mensen leren kennen en om een bestemming eens goed uit te lichten'.

Leiden
‘Na twee succesvolle reisjes naar Maastricht en Zwolle, gaat de reis dit keer naar Leiden. Een studentenstad met historie en met onbeperkte mogelijkheden voor events, congressen en meetings. Het definitieve programma maken wij nog niet bekend, maar enkele highlights zijn een showcase bij Soldaat van Oranje, een running dinner, een programma bij Stadspodia Leiden en Corpus,’ vertelt Joris Bots.

Programma en inschrijven
Het programma start donderdag 28 mei om 10.00 uur en eindigt op 29 mei om 12.00 uur. Dit programma is exclusief voorbehouden aan eventmanagers, meetingplanners en alle andere gezellige mensen die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van bijeenkomsten en nieuwsgierig zijn naar de mooie stad Leiden.

Voor dit programma inclusief lunch, diner, activiteiten en overnachting in Holiday Inn of Hampshire Fitland wordt een kleine bijdrage van 50 euro excl. BTW gevraagd. Er zijn op dit moment nog 7 plaatsen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd om mee te gaan, stuur een mail naar arjen@branchecontact.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!