Voormalig VP Disneyland Parijs aan het roer bij GBTVoormalig VP Disneyland Parijs aan het roer bij GBT
Back Back Nieuws

Voormalig VP Disneyland Parijs aan het roer bij GBT

12 juli 2018

American Express Global Business Travel (GBT) heeft Julien Kauffmann benoemd tot de nieuwe Vice President en General Manager van Frankrijk, de Benelux en Zuid-Europa. Hij is per 1 juli in zijn nieuwe rol gestart, die hij vervult vanuit het GBT-kantoor in Parijs.

Disneyland Parijs

Kauffmann was hiervoor vijftien jaar lang werkzaam bij Disneyland Parijs. Zijn recentste rol van die van Vice President, Transformation. Als lid van de directie en rapporterend aan de CEO, lanceerde hij een transformatieproject met een digitale roadmap en een uitgebreide herziening van de organisatie, processen en cultuur. Kauffmanns vorige VP-rollen bij Disneyland Parijs omvatten Revenue Management en Business Optimization.

'Ik kijk uit naar de uitdagingen en kansen die voor ons liggen, waarbij ik met het team samenwerk aan de lange geschiedenis van service en succes van dit dynamische bedrijf', aldus Kauffmann.

American Express Global Business Travel

American Express Global Business Travel (Amex GBT) voorziet bedrijven van elke omvang van de inzichten, hulpmiddelen, dienstverlening en expertise die zij nodig hebben om de veiligheid, focus en productiviteit van hun medewerkers te waarborgen als zij op reis zijn. Met ongeveer 12.000 medewerkers en vestigingen in bijna 120 landen wereldwijd, stelt Amex GBT zijn klanten in staat om de regie te nemen over hun reisprogramma’s en het rendement op hun investeringen in reizen en vergaderingen te optimaliseren, terwijl het bovenal buitengewone zorg aan zakenreizigers biedt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!