Back Back Nieuws

Voormalig Postkantoor Utrecht tijdelijk weer beschikbaar als evenementenlocatie

06 januari 2016
Het voormalig Postkantoor in Utrecht is de komende maanden weer beschikbaar als tijdelijke evenementenlocatie voor publieks- en zakelijke evenementen. Tot de start van de herontwikkeling, heeft eigenaar ASR Vastgoed Vermogensbeheer B.V. de exploitatie van de grote zaal in handen gelegd van Shivers. Dit evenementenbureau heeft ook in een groot deel van 2014 en 2015 het gebouw al eerder geëxploiteerd als evenementenlocatie.

Evenementen
Met respect voor het monumentale karakter hebben er vele zakelijke, maar zeker ook publieksevenementen plaatsgevonden. Zo was Post Utrecht gratis toegankelijk voor het publiek tijdens onder andere het Nederlands Film Festival en Kermis Velodroom tijdens de Grand Départ Tour de France. Ook hebben er vele bedrijfsevenementen plaatsgevonden, waarbij de ontvangst besloten was.

‘Wij hebben er enorm veel zin om het gebouw de komende maanden weer tot leven te brengen en te ontsluiten voor het Utrechtse publiek en zijn verheugd dat ASR Vastgoed Vermogensbeheer B.V. ons en de stad die mogelijkheid biedt’, vertelt Imre van Leeuwen, eigenaar van Shivers.

‘De centrale ligging in de stad, het tijdelijke karakter als evenementenlocatie en de schoonheid van de ruimte hebben er voor gezorgd dat er al veel evenementen hebben plaatsgevonden in het gebouw. We proberen het voor evenementenorganisatoren zo eenvoudig mogelijk te maken en verwachten daarmee ook in 2016 weer veel evenementen te mogen verwelkomen.’

Meer informatie
Via de website postkantoor-utrecht.nl is meer informatie te vinden over de beschikbare ruimtes. De locatie kan gehuurd worden tot 6 maanden vooruit.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!