Back Back Nieuws

Voor WK Voetbal in 2010 op inspectiereis naar Zuid Afrika

03 november 2008
De door Sanec (Southern African – Netherlands Chamber of Commerce) georganiseerde handelsdelegatie reisde 8 dagen door Zuid-Afrika. De groep, bestaande uit 49 decisionmakers van 39 Nederlandse bedrijven (onder meer uit het toerisme, hospitality, ICT, financiële diensten), bezocht ZA met het oog op het Wereldkampioenschap Voetbal in 2010.

Afgelopen weekend logeerde de delegatie in Kololo Game Reserve ( Nederlandse eigenaren)  in Vaalwater in de provincie Limpopo en maakte gebruik van de nieuwe conferentieruimte in het restaurantcomplex. Deze conference biedt plaats aan 200 deelnemers in bioscoopopstelling 130 deelnemers in schoolopstelling en voor 45 tot 60 deelnemers in U-vorm uit te breiden. In de zaal is dineren tot 130 gasten mogelijk .

 

Erica Terpstra is door haar voorzitterschap van NOC/NSF en haar zakelijke en sportieve betrokkenheid bij Zuid-Afrika de ideale ‘aanvoerder’ van de delegatie. Juist omdat Nederland nu zo goed als zeker aan het Wereldkampioenschap Voetbal deel zal nemen, legde de delegatie tijdens de reis vele contacten, woonde seminars en workshops bij en bezocht een aantal speelsteden.

 

Afgelopen weekend werd onder andere benut om de missie in een ontspannen sfeer kennis te laten maken met een safaribestemming.

Het park beschikt, naast de chalets en het tentenkamp, ook over een uitstekend restaurant met bar en terrassen, die een prachtig uitzicht bieden op het zwembad en de het aangrenzende natuurpark. Het restaurant biedt plaats aan 90 gasten en werd onlangs uitgebreid met een conferentiezaal voorzien van alle ondersteunende middelen voor met name kleinschalige bijeenkomsten tot een maximum van 200 personen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!