Back Back Nieuws

Voor de 25ste keer doet ACS Anthony Robbins

02 oktober 2006
ACS AV Company verzorgt vanavond de laatste van vier motivatie-avonden van Anthony Robbins: Unleash The Power Within. Voor ACS is dit een speciale editie, dit is de vijfentwintigste keer dat het AV-bedrijf uit Amsterdam dit evenement voorziet van benodigde geluids-, licht-, projectie- en vertaaltechniek.

Negen duizend man in de zaal. Vier dagen lang. In de Londense Docklands eindigt op dit moment de laatste avond van Unleash The Power Within, een evenement met in de hoofdrol motivatie specialist Anthony Robbins, bij het grote wereldpubliek niet alleen door zijn ruim twee meter hoge gestalte bekend is, maar vooral van het over vuur laten lopen van massa's mensen. Ook op deze avonden weer.


Anthony Robbins, vermaard trainer van wereldleiders, topsporters en particuliere CEO’s, past tijdens het evenement zijn ervaring en inzicht toe om ook de beroepsgroep van MKB-ers waar de meerderheid van het publiek uit bestaat, de kracht en kans te geven een gewenste verandering succesvol tot stand te brengen. Gedurende het vierdaagse evenement krijgen de deelnemers theoretische en praktische ondersteuning voor het bereiken van hun persoonlijke doelen.


ACS AV Company zorgde naast de bouw van een tijdelijke zaal van circa 8000 m² (voor circa 9000 zitplaatsen) voor 600 meter truss support met ruim honderd kettingtakels, 1 ton hijsvermogen per stuk, honderden meters velours gordijn, een groot aantel DLP projectoren en een projectiescherm van bijna 200m², draadloze vertaalinstallatie voor ruim 1000 personen, schakeltechniek voor 3-Camera regie, 10 additionele videobronnen
 en honderden‘bewegend licht’ armaturen en conventionele belichtingsarmaturen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!