Volg de aanloop naar de Wereldhaven dagen met #WereldsVolg de aanloop naar de Wereldhaven dagen met #Werelds
Back Back Nieuws

Volg de aanloop naar de Wereldhaven dagen met #Werelds

09 augustus 2017

Met nog drie weken te gaan tot de 40e editie van de Wereldhavendagen, worden de bezoekers alvast online opgewarmd voor dit grootste maritieme evenement van Nederland. 'Discovery Port Reporter' Ferdinand heeft drie mini-documentaires gemaakt, die in aanloop naar het evenement worden gepubliceerd. Zojuist is de eerste aflevering over het bedrijf 'TEAM Terminal' online gegaan. Dit olie op- en overslagbedrijf is tijdens het evenement als excursie te bezoeken.

Discovery Channel

De mini-documentaires worden in samenwerking met Discovery geproduceerd. Discovery is sterk verbonden met de haven en heeft eerder dit jaar de documentairereeks 'De Haven Van Rotterdam' uitgezonden. Op de online-kanalen van zowel de Wereldhavendagen als Discovery wordt iedere dinsdag weer een aflevering online gezet. Ook tijdens de Wereldhavendagen zelf wordt dagelijks een videoverslag gemaakt, zodat bezoekers continue op de hoogte blijven van alles op, rond of achter de schermen van het maritieme evenement.

Sociale media

De videoverslagen zijn terug te vinden via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube van de Wereldhavendagen en via Facebook, YouTube en de website van Discovery. Je kunt op de sociale media ook zoeken onder #Werelds, om de verhalen van Ferdinand en de vele andere berichten over de Wereldhavendagen te vinden.

De Wereldhavendagen vindt traditioneel het eerste weekend van september plaats in Rotterdam (1, 2 en 3 september). Kijk voor het programma en meer nieuws op wereldhavendagen.nl.

 

Fotocredits: Anne Reitsma

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!