Back Back Nieuws

VOIGT TRAVEL start anderlichtopdezaak.nl

11 oktober 2006


VOIGT TRAVEL heeft een nieuw initiatief genomen voor incentive reizen en congressen naar de landen van het Noorderlicht en Middernachtzon: anderlichtopdezaak.nl. De MICE specialist voor Finland, Lapland en IJsland met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van incentive reizen en congressen naar Noord Europa, start op 1 november 2006 met een nieuw initiatief binnen de incentive - en congres branche. En doet dit samen met een groot aantal gerenommeerde partners als Finnair, Icelandair, the national Finnish tourism board, the national Icelandic tourism board, the Finnish convention centre en het Icelandic congress en incentive office.Lapland en IJsland zijn niet alleen bekend om de vele natuurlijke wonderen, zoals het mysterieuze Noorderlicht gedurende de winter en de Middernachtzon tijdens de zomer. De bestemmingen staan tevens bekend om de uitstekende accommodaties, culinaire hoogstandjes en natuurlijk de vele jaren ervaring in het organiseren en realiseren van incentives en congressen. En dit alles in een unieke natuurlijke omgeving gecombineerd met luxe en vooral avontuur.


De drie bestemmingen zijn snel en eenvoudig te bereiken. Een directe vlucht naar Lapland en IJsland neemt slechts 3 uur.


Vanaf 1 November starten, VOIGT TRAVEL en haar partners, met de nieuwe site: www.anderlichtopdezaak.nl. Deze site (nu nog under construction) zal een goed overzicht bieden van informatie, mogelijke reisprogramma’s en tevens attractieve audiovisuele presentaties over de bestemmingen en fraaie mogelijkheden. Tevens zal in november de marketing campagne starten met als thema: IJsland, Finland en Lapland werpen een heel ander licht op de zaak.


VOIGT TRAVEL biedt naast conceptontwikkeling en het organiseren van het reisprogramma, een groot aantal services zoals o.a.: uitnodigingen, registratie, sprekers, expositie, drukwerk, sponsoring en sociaal programma. Daarbij is www.anderlichtopdezaak.nl de perfecte tool voor diegenen die zich bezig houden met het organiseren van incentive reizen en congressen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!