Vlog: Hoe laat je een locatie groeien met 5 strategische pijlers?Vlog: Hoe laat je een locatie groeien met 5 strategische pijlers?
Back Back Nieuws

Vlog: Hoe laat je een locatie groeien met 5 strategische pijlers?

15 juni 2018

Het evenementenlandschap is nog concurrerender geworden met locaties die strijden voor dezelfde events, met beperkte financiële middelen en kleine teams die hun capaciteit al maximaal benutten. Om de concurrentie voor te zijn, moeten locaties de tijd nemen om de omzetcijfers te analyseren, meer inzicht krijgen in de business om ervoor te zorgen dat een locatie toekomstbestendig is door middel van strategische plannen die resultaten opleveren.

Aan de slag met de Venue Diagnostic

Om meer omzet te genereren, een duurzame bedrijfsplan te creëren en teams die slimmer en meer vindingrijk te laten werken, heeft een team van evenementprofessionals onder leiding van Sequoia Partnership de Venue Diagnostic ontwikkeld. Tijdens de kennisklas op het Locatiecongres dat op maandag 3 september plaatsvindt, doorloopt Babs samen met de deelnemers de 5 pijlers van de Venue Diagnostic door. Daarin belangrijke tips binnen elke pijler en de vragen die een locatie zichzelf zou moeten stellen. Aan de hand van een casus worden verschillende aandachtsgebieden belicht die binnen de Venue Diagnostic locaties kunnen helpen met doelen, procesplanning, identificatie van barrières voor de markt, verbeterde werkwijzen en ten slotte oplossingen om meer bedrijfsgroei te realiseren. 

Over Babs Nijdam

Babs ontdekte meer dan 8 jaar geleden haar passie voor de evenementenindustrie. Bij Amsterdam RAI heeft ze ervaring opgedaan in sales en marketing in de (inter)nationale MICE en associatie markt. Als oprichtster van het Nederlandse Chapter van GMIC en bestuurslid van MPI Nederland heeft zij ruime kennis van duurzaamheid, nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de evenementenindustrie. Ze combineert strategisch denken en vermogen om nieuwe zakelijke kansen te creëren om duurzame bedrijfsgroei te realiseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!