VLOG: Beveiliging op locatieVLOG: Beveiliging op locatie
Back Back Nieuws

VLOG: Beveiliging op locatie

28 augustus 2018

Niet schrikken! In onze mondige maatschappij lopen je gasten een zeker risico. Gemiddeld bijna niets. Soms imagoschade. Of dreiging. Ben je hier per opdracht op voorbereid? En hoe ervaren je klanten en gasten dat? Hier liggen kansen om toegevoegde waarde voor je locatie te creëren! Steeds meer klanten zijn hier bewust mee bezig.

Hoe veilig is jouw locatie?

Bij publieksevenementen ervaren gasten dat met zichtbare beveiliging, fouillering van tassen/jassen en kaartcontrole. Ook onzichtbare inzet dragen bij aan een veilig gevoel. Iets wat gasten waarderen (en laten weten, vooral als ze het zelf als onvoldoende ervaren).

Bij zakelijke evenementen lijkt hier een taboe op te heersen. Terwijl misschien dezelfde gasten je locatie bezoeken. Of je opdrachtgever zijn.

Tijdens de vrijblijvende opwarmer 'de workshop carrousel' op het Locatiecongres kun je samen met andere locatiehouders het gesprek aangaan met Hans Kranenburg, no-nonsense ervaringsdeskundige op dit gebied. Hoe veilig is jouw locatie? Wat voor maatregelen zou je kunnen nemen. Waar moet je eigenlijk aan denken en is het echt nodig?

Neem veiligheid mee als logisch onderdeel in de offerte. Met als belangrijkste doel: door je klanten en prospects gezien worden als een locatie die haar veiligheid voor elkaar heeft!

Over Hans Kranenburg

Hans is een gepassioneerd evenementenmaker met een lange en brede ervaring in zowel totaal- als deelorganisatie van honderden evenementen. Als Eventineer bij EventCare zorgt hij bij zijn klanten voor het draaiend krijgen en houden van een evenement. Hij is getraind bij het Disney institute in gastbeleving en heeft het vermogen om tijdens de voorbereidingen door een evenement heen te kijken om alle details op elkaar af te stemmen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!