Vliegende start voor vernieuwd hotel De WereltVliegende start voor vernieuwd hotel De Werelt
Back Back Locaties

Vliegende start voor vernieuwd hotel De Werelt

20 oktober 2021

Het vernieuwde hotel De Werelt in Lunteren valt goed in de smaak bij zowel vrijetijdszoekers als evenementenorganisatoren. In de eerste 100 dagen na de heropening bleven er meer dan 3.000 gasten overnachten en vonden er 75 zakelijke evenementen plaats.

Alle reden voor tevredenheid dus bij Sjoerd Pinxteren, locatiemanager bij De Werelt. Ook vanwege de enthousiaste reviews in de eerste maanden. 'Gasten beoordelen het hotel gemiddeld met een 8,4. Daar zijn we trots op. We krijgen veel complimenten over de prachtige ligging, midden in de natuur. Ook de stijlvolle inrichting en faciliteiten zoals het restaurant, zwembad, sauna en bioscoop worden vaak genoemd.'

De Werelt heropende dit voorjaar haar deuren na een complete metamorfose.

Ook evenementenorganisatoren weten het vernieuwde hotel dus goed te vinden. 'We merken dat bedrijven en organisaties echt weer zin hebben om elkaar te ontmoeten, maar wel op zoek zijn naar ruimte en buitenmogelijkheden. Dat hebben we hier allebei volop', vertelt Sjoerd.

Outdoormogelijkheden

Binnen beschik je over 15 zalen. Verder zijn er fijne plekken voor informele ontmoetingen en breakoutsessies, zoals de lounge en het atelier waar creatieve workshops worden gehouden. Maar waar de meeste zakelijke bezoekers pas écht enthousiast van worden? Dat is het buitenterrein. Rond het hotel vind je een terras, een bezinningspad, een trimbaan, een klimwand én 135 hectare bos. 'We helpen organisatoren om al die outdoormogelijkheden te benutten, bijvoorbeeld met brainstorms in het bos, workshopwandelingen of een mountainbikerit. Je event wordt zoveel leuker als je lekker naar buiten gaat en actief bent', zegt Sjoerd.

The natural connection

En heb je geen zin om na een evenement nog naar huis te rijden? Dan blijf je gewoon lekker slapen in één van de 125 hotelkamers. Ook meerdaagse evenementen behoren daardoor tot de mogelijkheden. Benieuwd hoe jouw bedrijf the natural connection kan maken in De Werelt? Kijk op dewerelt.nl/bijeenkomsten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!