VisitorControl koppelt bezoekersregistratie en betalingen in één platformVisitorControl koppelt bezoekersregistratie en betalingen in één platform
Back Back Nieuws

VisitorControl koppelt bezoekersregistratie en betalingen in één platform

19 juli 2019

Of het nu gaat om een eindejaarsmarkt, conferentie of foodtruck-festival, je event start met de kaartverkoop of registratie van je gasten. Hoe handig zou het zijn om bij binnenkomst direct je gasten te voorzien van een betaalmiddel?

Maak je event slimmer en groener!

Bijna iedere aankomst op een event start met het kopen van munten. Het nadeel van deze munten is dat ze gemiddeld binnen 2 uur veranderen van waardevol betaalmiddel tot vervuilend afval. Met behulp van contactloze betaalmethodes werk je niet alleen nauwkeuriger, je werkt ook mee aan de groene gedachte van je event.

Alles in beeld

Bij klassieke betaalmethodes heb je weinig tot geen inzicht in het uitgave patroon van je gasten. Een digitale betaalmethode biedt naast het gemak voor je gasten ook een waardevolle bron aan data voor je event. Met behulp van deze data kun je bijvoorbeeld direct live zien wat de verkopen zijn op een specifiek moment. Ook uitgaven bij standhouders kunnen gemakkelijk worden gemonitord. Niet alleen jij als organisator kunt hier direct (of bij een volgende editie) gemakkelijk op inspelen, ook je standhouder heeft een bron aan informatie. De standhouder ziet bijvoorbeeld direct live zijn verkopen en weet of hij voor de volgende dag moet voorzien in extra voorraad. Ditzelfde geldt voor het uitbetalen van je standhouders. Met één klik weet je wat de standhouder heeft omgezet.

Alles in één platform

Alles rondom je evenement zie je het liefste binnen een platform. Met VisitorControl beheer je alles vanuit jouw eigen dashboard. Je hebt niet alleen inzicht in je complete bezoekersregistratie, ook betalingen, artikeloverzichten, omzetten en zelfs enquête-respons vind je een één systeem. Daarbij geef je ook standhouders geef je eenvoudig toegang tot hun omzetgegevens.

Mogelijkheden onbeperkt

De mogelijkheden en koppelingen met digitale betalingsmethodes zijn eindeloos. Werk je graag in de vorm van een betaalpas, festivalbandje of laat je bezoekers liever verplicht gebruik maken van hun telefoon? Vrijwel alles is mogelijk. Op basis van jouw specifieke wensen kan een event worden ingericht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!