Back Back Nieuws

VisitBritain lanceert E-learning module voor eventjaar 2012

03 augustus 2011
VisitBritain lanceerde deze week een nieuwe E-learning module genaamd Britain You’re Invited - 2012”. Het online trainingsprogramma is speciaal ontwikkeld om reisagenten wereldwijd te informeren over de honderden evenementen die komend jaar in de periode rondom de Olympische en Paralympische Spelen en de rest van 2012 in Groot-Brittannië gaan plaatsvinden.

Succesvol promoten
Het Brits toeristenbureau introduceert de module als onderdeel van het BritAgent E-learning programma. De module biedt reisagenten gespecialiseerde product- en bestemmingsinformatie en helpt hen om Groot-Brittannië in 2012 succesvol te promoten en verkopen. VisitBritain verwacht travel trade partners met BritAgent van kennis te voorzien die hen helpt hun omzet en service te verhogen.

OS 2012, Diamanten jubileum Queen Elizabeth, World Pride
Naast details over alle Olympische evenementen die volgend jaar plaatsvinden, beslaat de module ook onderwerpen als accommodatie en transport tijdens de Spelen van 2012 en geeft het agenten inspirerende tips en ideeën over wat er in de rest van het land te doen is. Want ook bezoekers die niet naar de Olympische Spelen willen, kunnen gewoon naar Groot-Brittannië reizen in 2012. Bovendien bevat de module informatie over de vele andere evenementen die volgend jaar in Groot-Brittannië gaan plaatsvinden zoals het diamanten jubileum van koningin Elizabeth en World Pride.

Garantie: een fantastische tijd
Marieke van Dijl, VisitBritain Trade zegt: ;Dit programma is een belangrijk onderdeel van onze inspanningen om de wereld te laten weten dat Groot-Brittannië volgend jaar dé plek is waar je moet zijn. Om welke reden klanten dan ook naar Groot-Brittannië gaan, we kunnen garanderen dat ze een fantastische tijd zullen beleven.'


Verwachtingen en verhoogd service niveau
'We hopen dat het “Britain You’re Invited - 2012” trainingsprogramma een onmisbaar middel wordt voor onze travel trade partners. Het helpt hen zich voor te bereiden op de vragen die ze het komende jaar van klanten kunnen verwachten en zal bijdragen een verhoogd service niveau.'

Aanmelden
Onder alle BritAgents die slagen voor de test van de nieuwe module, verloot VisitBritain een unieke reis naar Groot-Brittannië in 2012 voor 2 personen. Voor meer informatie en deelname aan het programma kunnen geïnteresseerde reisagenten zich vanaf vandaag aanmelden via britagent.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!