Virtuoso 2018 kiest voor Het ScheepvaartmuseumVirtuoso 2018 kiest voor Het Scheepvaartmuseum
Back Back Nieuws

Virtuoso 2018 kiest voor Het Scheepvaartmuseum

10 april 2018

Met trots mocht Het Scheepvaartmuseum afgelopen woensdag het afsluitende gala diner van Virtuoso 2018 hosten. Virtuoso is een internationaal symposium dat jaarlijks de meest invloedrijkste besluitvormers van de luxe reisindustrie samen brengt. Het symposium is elke jaar op een andere reisbestemming en dit jaar dus met trots in ons eigen Nederland. Een belangrijk moment voor zowel de reisindustrie als de MICE-industrie om het beste van Nederland en in het bijzonder van Amsterdam te presenteren.

Dat daarbij de keus is gevallen op Het Scheepvaartmuseum als locatie is dan ook niet vreemd; een bijzondere historische locatie met een schat aan maritieme collectie. Het diner van bijna 600 gasten vond plaats op de historische binnenplaats, nadat er bij binnenkomst geborreld was in de foyers bij de tentoonstellingsruimtes.

Unieke samenwerking

Het galadiner was een samenwerking van de 6 Virtuoso Hotels in Amsterdam; The Grand, Waldorf Astoria, Pulitzer, Amstel Hotel, Conservatorium en De L' Europe. Een unieke samenwerking waarbij alle hotels met hun eigen chefkok en witte en zwarte brigade het diner verzorgden. De coördinerende rol hierin, was weggelegd voor het evenementen team van Het Scheepvaartmuseum. Naast de culinaire hoogstandjes werd de avond omlijst met spectaculair entertainment zoals het ballet van Codarts in Rotterdam in samenwerking met Holland Dance Festival, Karin Bloemen en The Motown Marbles. Een evenement om trots op te zijn!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!