Vintage, art, fashion & design in pop-up Vondel HotelsVintage, art, fashion & design in pop-up Vondel Hotels
Back Back Nieuws

Vintage, art, fashion & design in pop-up Vondel Hotels

04 oktober 2017

Hotel De Hallen in Amsterdam organiseert vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober voor het derde jaar op rij 'Zolder47'. Arjen van den Hof, eigenaar van Vondel Hotels, heeft de zolders van de hotelcollectie opnieuw afgestruind. Samen met zijn team is er een mooie verzameling samengesteld van unieke vondsten en vintage design. Items gecombineerd met hedendaagse kunst, lifestyle en fashion, zijn te koop in deze tijdelijke pop-up store.

'Ieder object is harmonieus op elkaar afgestemd – van exclusieve design meubels tot vintage accessoires en curiosa', vertelt Jan. 'Stuk voor stuk bijzondere items die je allemaal kunt komen bekijken, voelen en uittesten. Struin onze Zolder47 af voor een bijzonder cadeau of juist dát unieke stuk voor je eigen interieur.'

Closet sale: influencers Lizzy van der Ligt & Anna Nooshin

Dit jaar is er een opmerkelijke fashion twist aan het event gegeven. Onder meer is er een mini shop van bekend modeontwerper Claes Iversen, hebben fashion influencers Lizzy van der Ligt en Anna Nooshin hun kast opgeruimd en de leukste items verzameld om te verkopen en zal het eigentijdse modemerk Pepe Jeans ook een sample sale houden in de lobby van het hotel.

De pop-up concept store is van 12.00 uur tot 20.00 uur geopend van vrijdag 27 oktober tot en met zaterdag 28 oktober in Hotel De Hallen. Er kan met cash/pin worden betaald. Remise47, het restaurant bij Hotel De Hallen, is ook gewoon open voor ontbijt, lunch, borrel of diner.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!