Vilnius van de Baltische staten bovenaan ICCA-ranglijstVilnius van de Baltische staten bovenaan ICCA-ranglijst
Back Back Nieuws

Vilnius van de Baltische staten bovenaan ICCA-ranglijst

23 juni 2023

Met 29 internationale congressen in 2022 op hun naam, heeft Vilnius zijn positie als de meest populaire stad in de Baltische staten voor internationale bijeenkomsten veiliggesteld. Vilnius neemt nu de 44e positie in op ICCA Europese stedenranglijst. Niet ver daarachter neemt Tallinn de 49e plaats in met 27 bijeenkomsten en Riga verzekert zich van de 56e positie met 23 grote ontmoetingen.

City of tech

Maar Vilnius is zoveel meer dan een positie in een lijst. De stad wordt erkent als een technische hub in de bloei, met Vilnius TechFusion als koploper in deze transformatie. De tech-onderneming bevordert innovatie, groei en eindeloze mogelijkheden voor professionals over de hele wereld.

Culinair genieten

Ook op gastronomisch gebied heeft Vilnius zichzelf op de kaart gezet en dat feit wordt onder andere tijdens Pink Soup Fest graag gedeeld met zowel bezoekers als bewoners van de regio. Onlangs hebben ze zelfs een plek weten te bemachtigen in de prestigieuze La-Liste gids, zoals hier is te lezen.

Kortom, meer dan genoeg reden om Vilnius op het verlanglijstje te zetten als volgende destinatie voor je zakelijke meeting of bijeenkomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!