Back Back Nieuws

Viktor Brand bij The Entertainment Group

19 februari 2007
The Entertainment Group is sinds 1 februari het exclusieve management voor SBS presentator Viktor Brand. Naast het behartigen van alle zakelijke en artistieke belangen van Viktor Brand, verzorgt The Entertainment Group ook alle boekingen voor de SBS presentator.

Viktor Brand is onder andere bekend geworden als presentator van ‘Game, Set and Match’, ‘Het Nieuws’ en ‘Reportage Special’. Daarnaast was hij te zien als presentator van ‘Temptation Island’ en nam hij de presentatie van de Formule 1 uitzendingen voor zijn rekening. Momenteel doet Viktor Brand meerdere malen per week verslag van het laatste showbizznieuws in ‘Shownieuws’, elke dag live op SBS6.

Mike Dobbinga, manager van The Entertainment Group Agency: “Viktor is niet alleen een zeer populaire, maar bovenal ook een zeer sympathieke presentator. Wij zijn er trots op dat Viktor The Entertainment Group heeft verkozen om zijn zakelijke en publicitaire belangen te behartigen.”

The Entertainment Group is een bedrijf dat crossmediaal actief is in vele disciplines op het gebied van entertainment. Zij produceert evenementen, concerten en TV programma’s, doet boekingen en verzorgt het management van vele Nederlandse artiesten waaronder: Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Jamai, Guus Meeuwis, Daphne Deckers, Nicolette van Dam en Leco van Zadelhoff.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!