Vierde editie Asperges (& Meer) in de PolderVierde editie Asperges (& Meer) in de Polder
Back Back Nieuws

Vierde editie Asperges (& Meer) in de Polder

13 maart 2019

Van 15 tot en met 24 mei vindt bij restaurant De Dyck in Woubrugge de vierde editie van Asperges (&meer) in de Polder plaats. Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Hans Peter van den Bosch & Miranda Kruithof van live-communicatiebureau Eigenwijze Evenementen. Asperges (&meer) in de Polder is inmiddels uitgegroeid tot een witgouden traditie, waarin de Koningin der Groente een hoofdrol speelt, maar het event biedt zoveel meer.

Na 3 geslaagde edities Asperges in de Polder met meer dan 1.500 liefhebbers in 2018, doet de organisatie er dit jaar nog een schepje bovenop, door het evenement uit te breiden naar minimaal 10 avonden bourgondisch genieten van het buitenleven en 't Witte Goud.

Crème de la crème

Trots is de organisatie op de bourgondische invulling van het event. De uitstekende keukenbrigade van De Dyck staat steevast aan het fornuis. Op sommige dagen bijgestaan door enkele gast Chefs waaronder Alain Caron en een Arabische Chef voor het thema 1001 Nacht. Naast de (top)chefs in het programma is er ruimte voor meer. Creativiteit in de gerechten, iedere avond een ander thema met Live-entertainment, dit jaar wordt in alle facetten meer geboden dan alleen Asperges.

Entertainment

Nieuwe thema's tijdens Asperges (&meer) in de Polder met geweldig entertainment. Op woensdag is Inspiration Night geprogrammeerd met enkele interessante sprekers, daarnaast Joie de Vivre, de Jazz Night met Steffen Morisson en uiteraard mogen de Groovy Night(s) niet ontbreken; female DJ Kit-T op vrijdag 17 mei. Voor het complete programma met bijbehorende informatie, kijk op: www.aspergesindepolder.nl

Voor iedereen

Asperges (& meer) in de Polder is hét moment om de lente te verwelkomen in goed gezelschap. Vanuit het bedrijfsleven is er ieder jaar veel interesse, met speciale bedrijfsarrangementen vanaf 10 personen. De stoere bedoeïenentent is bovendien exclusief te reserveren voor een onvergetelijke middag of avond, workshop, receptie of een andere feestelijke gelegenheid vanaf 125 personen. 

Fotocredits > De Beeldredacteur

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!