Vier de winter in Abdij Rolduc!Vier de winter in Abdij Rolduc!
Back Back Nieuws

Vier de winter in Abdij Rolduc!

19 november 2019

De adventstijd is in aantocht. In deze gezellige periode komt iedereen langzaam in Kerststemming. Een tijd van gezellig samenzijn, culinair genieten, kerstmarkten bezoeken, feestvoorbereidingen, Kerst en nieuwjaarsborrels… Abdij Rolduc is tijdens deze dagen ondergedompeld in Kerstsfeer. Daarnaast bevindt de abdij zich in de buurt van diverse kerstmarkten in o.a. Aken, Maastricht en Valkenburg. Dit alles maakt Abdij Rolduc tot een bijzondere feestlocatie.

Kerstmarktenarrangement

Speciaal voor de adventstijd heeft Abdij Rolduc het Kerstmarktenarrangement samengesteld. Met dit arrangement verblijf je een nacht in Abdijhotel Rolduc en ontvang je naast een informatiepakket over Kerstmarkten in de omgeving ook gratis entree tot Kerstwereld Rolduc. ’s Avonds geniet je van een heerlijk 3-gangen diner met aperitief en de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Wellnessarrangement

Wat is er nu heerlijker tijdens deze donkere dagen dan lekker bijkomen in een wellnesscentrum? Dat kan met ons Wellnessarrangement! Je kunt kiezen uit 1 of 2 overnachtingen inclusief ontbijt. Kies je voor 2 nachten, dan krijg je ook nog eens korting als je aankomt op zondag! Dit arrangement bestaat uit een informatiepakket over de omgeving, een heerlijk driegangendiner in Kloosterbrasserie de Kanunnik en een dagentree voor het bekendste wellnesscentrum van Zuid-Limburg: Thermae2000 in Valkenburg.

Kerst- en nieuwjaarborrels

December en januari zijn natuurlijk ook de maanden van de Kerst- en nieuwjaarborrels of personeelsfeesten met of zonder overnachting. Abdij Rolduc is de locatie bij uitstek voor een feestelijke bijeenkomst voor grote en kleine gezelschappen. Je kunt kiezen uit verschillende borrels en diners. Of wat dacht je van een Nieuwjaarsontbijt? We maken graag een offerte op maat, geheel naar wens.

Kerst en Sylvester in Abdij Rolduc

Tijdens de feestdagen is Abdij Rolduc ondergedompeld in Kerstsfeer. Je verblijft op basis van logies en ontbijt in een kamertype naar wens en je kiest zelf hoe lang je bij ons wilt verblijven. Ook op culinair gebied zijn er verschillende mogelijkheden!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!