Vernieuwd Openingsact.nl inspireertVernieuwd Openingsact.nl inspireert
Back Back Nieuws

Vernieuwd Openingsact.nl inspireert

23 november 2017

BlueLuna is niet alleen al 12,5 jaar dé eventpartner voor de vertaling van een boodschap in bijzonder entertainment, ook heeft zij al enkele jaren een apart label: Openingsact.nl, een website voor bijzondere openingsacts: bestaande acts en acts op maat. Deze website is heropend na een flinke verbouwing.

Jarenlange ervaring

Een goede openingsact is onmisbaar voor vele evenementen: het trekt de aandacht van de gasten, geeft energie en zet de juiste toon, mits de act verrassend is en op de juiste manier gekoppeld is aan de inhoud en/of boodschap van het event.

Door jarenlange ervaring kent BlueLuna deze kunst als geen ander en weet ze telkens weer uitzonderlijke openingsacts te leveren voor een bedrijfsfeest, gala, congres, productintroductie of opening van een pand. Dit kan zowel een bestaande openingsact zijn, eventueel toegespitst op het thema, als een openingsact die compleet op maat wordt gemaakt. 

De vraag naar bijzondere openingsacts, gekoppeld aan inhoud, groeit hard en daarom vond BlueLuna het tijd voor een nieuwe website die bij deze vraag past.

Inspiratie voor eventmanagers en -professionals

Vanaf nu is de nieuwe openingsact.nl online. Deze website geeft een compleet overzicht van alle bestaande, exclusieve openingsacts van BlueLuna, maar geeft ook inzicht in wat er zoal al aan maatwerk is gedaan. Dit maakt de nieuwe website de perfecte plek voor eventmanagers en –professionals om inspiratie op te doen en de mogelijkheden van de acts en het maatwerk te verkennen. Daarbij kan er ook op type evenement gezocht worden waarbij BlueLuna aanbevelingen van geschikte openingsacts en maatwerkcases geeft. Ook zijn er directe mogelijkheden te vinden om contact op te nemen met BlueLuna voor vragen of om gewoon eens even te sparren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!