Back Back Nieuws

Verhuurspecialist Coby-IFS vershuisd

07 februari 2008
Coby-IFS, verhuurspecialist van tapijt en meubilair voor evenementen, neemt intrek in nieuw bedrijfspand van ruim 6000m2. Coby-IFS  is vanaf heden operationeel in haar nieuwe bedrijfspand, het voormalige pand van Jan de Rijk Logistics, in het West-Brabantse Hoeven.

De nieuwe locatie biedt maar liefst driemaal zoveel opslagruimte ten opzichte van de oude vestiging in Oudenbosch. En door de grote diversiteit en capaciteit aan verhuurproducten kon een groter onderkomen dan ook niet uitblijven.

De officiële opening staat dan ook gepland op vrijdag 25 april en zal worden verricht door Dhr. A.F.W. Osterloh, Burgemeester van de Gemeente Halderberge. Aansluitend zal er na het officiële gedeelte voor genodigden een feestelijke aangelegenheid zijn om met de directie en alle medewerkers van Coby-IFS het glas te heffen.

Wat ooit aan de keukentafel begon is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend en vooruitstrevend verhuurbedrijf. Met een brede en actuele voorraad (design)meubilair en een kleurrijke tapijtcollectie verzorgd Coby-IFS al meer dan 30 jaar de inrichting van (buiten) evenementen, beurzen, congressen, seminars en andere partijen en is daarbij grensoverschrijdend. Het nieuwe pand staat naar eigen zeggen garant voor een nog grotere keuze, voorraad en service.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!