Back Back Nieuws

Veldeman tenten voor derde keer in Rusland

31 juli 2015
In het Russische Ufa verzamelden 8 en 9 juli de staatshoofden en regeringsleiders van de BRICS-landen – Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. Deze 5 landen zijn samen goed voor een vijfde van de globale economie en veertig procent van de wereldbevolking. Voor deze topontmoeting, die tot doel had de onderlinge samenwerkingsverbanden verder te ontwikkelen, bouwde Veldeman de tijdelijke accommodatie.

In cijfers
Veldeman leverde ruim 5.500 m² tenten die gebruikt werden als vergaderruimte, persruimte, restaurant, tentoonstellingsruimte, voor opslag en toegangscontrole. Voor het vervoer van het materiaal naar Rusland waren er maar liefst 18 vrachtwagens gedurende 2 weken onderweg. Het montageteam had 3 weken nodig om de infrastructuur op te bouwen en 2 weken om alles weer te demonteren. Voor de stoffering deed Veldeman beroep op partner Deco-Fact. Zowel binnen als buiten werden de tenten gepersonaliseerd door middel van bestickering.

De BRICS-top is de derde regeringstop in Rusland waarvoor Veldeman onderdak biedt. Zo leverde het bedrijf ook al de tijdelijke infrastructuur voor de G8 in 2006 en de G20 in 2013, beiden in Sint-Petersburg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!