Back Back Nieuws

Veldeman tegen kanker tijdens 1.000 km-weekend

04 juni 2015
Samen fietsen tegen kanker en dat vier dagen lang. Dat was de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker. Maar liefst 3.485 sportievelingen verzamelden een recordbedrag van € 2.990.000,-. Ook Veldeman bond de strijd tegen kanker aan en steunde dit event.

1.000 km-weekend
Het Hemelvaartweekend staat al 6 jaar synoniem voor 1.000 km-weekend. Het concept is eenvoudig: elk team dat € 5.000,-  inzamelt voor Kom op tegen Kanker mag deelnemen. In totaal legden 598 teams elk 1.000 km per fiets af. Flanders Classics, organisator van onder meer de Ronde van Vlaanderen, verzorgde alles tot in de puntjes zodat de deelnemers zich echte wielerhelden waanden. De netto-opbrengst ging ook dit jaar weer naar wetenschappelijk kankeronderzoek, namelijk naar de ontwikkeling van nieuwe behandelingsstrategieën om resistentie en therapeutisch falen te voorkomen of te omzeilen.

Tijdelijke accommodatie
Veldeman bouwde in gaststad Mechelen de tijdelijke accommodatie die gebruikt werd voor de inschrijvingen, voor de opslag van bagage en voor massages. Door dit event als servicepartner te steunen, wil Veldeman zijn steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!