Back Back Nieuws

VCK Travel behaalt ISO 14001 certificering

27 augustus 2010
VCK Travel heeft het certificaat voor ISO 14001 behaald. Deze certificering wordt verleend aan bedrijven die aan de gestelde doelen met betrekking tot duurzame ontwikkeling voldoen. De opzet van het bedrijf om op alle terreinen te voldoen aan de hoogste normen wordt hiermee opnieuw onderstreept. Na een aanbeveling en een grondige beoordelingsprocedure door Bureau Veritas heeft VCK Travel de ISO 14001 certificering behaald voor al haar 7 kantoren in Nederland.

Meer dan alleen het nastreven van winstoogmerk
“De aandacht voor het milieu vormt een essentieel onderdeel van ons Beleidsplan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De geformuleerde doelstellingen uit dit beleidsplan zijn vastgelegd in een milieu managementsysteem, dat nu officieel aan de ISO-14001 norm voldoet. Milieumanagement is hiermee niet langer meer de zaak van één persoon maar vraagt inzet en betrokkenheid van al onze medewerkers. Wij vindendat nodig omdat van een onderneming als VCK Travel meer verwacht kan worden dan alleen het nastreven van een winstoogmerk. Als modern en toonaangevend leverancier van zakenreizen zijn wij vastbesloten ons te blijven onderscheiden” zegt Ed Berrevoets, Managing Director VCK Travel.

Sinds kort heeft de onderneming het kwaliteitsmanagementsysteem en het milieumanagementsysteem geïntegreerd tot één geheel. Bureau Veritas heeft dit als een bijzondere prestatie gememoreerd in de accreditatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!