Varende kerstshowroom OCEANDIVA en EdelmanVarende kerstshowroom OCEANDIVA en Edelman
Back Back Nieuws

Varende kerstshowroom OCEANDIVA en Edelman

25 november 2020

Creativiteit staat in deze tijd voorop. OCEANDIVA en Edelman bundelen hun krachten samen en bedenken nieuwe alternatieven om hun klanten te bereiken. Het resultaat hiervan is dat zij vanaf januari de Duitse wateren gaan bevaren met een varende showroom.

Samenwerking  

Samen met Edelman, één van de grootste importeurs op het gebied van woonaccessoires, creëert OCEANDIVA een varende showroom. Normaalgesproken ontvangt Edelman van december tot eind april klanten van wereldwijde afkomst om de nieuwe kerstcollectie te presenteren. Door de reisbeperkingen is dat niet mogelijk. Daarom brengt Edelman als alternatief, in samenwerking met OCEANDIVA, de showroom naar de klant. OCEANDIVA zou normaliter al ruimschoots volgeboekt zijn met evenementen. Met deze nieuwe invulling van de schepen, heeft OCEANSHOW een fijn alternatief gevonden voor de evenementen. De samenwerking kwam als geroepen.

Kerstshowroom

De kerstshowroom zal voor drie maanden in de ‘OCEANDIVA Original’ rondvaren in Duitsland. Beide partijen zijn druk bezig de 2500m2 van de OCEANDIVA Original gereed te maken en in te richten met kerstbomen, kerstverlichting en decoratie. Vanaf 4 januari tot en met 5 maart 2021 vaart de showroom door Duitsland. Op afspraak kunnen de klanten op een veilige en unieke manier de showroom bezoeken en zich onderdompelen in de kersttrends voor 2021.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!