Vanaf 1 januari 2021 in Transformatorhuis: Studio WestergasVanaf 1 januari 2021 in Transformatorhuis: Studio Westergas
Back Back Nieuws

Vanaf 1 januari 2021 in Transformatorhuis: Studio Westergas

10 december 2020

Vanaf 1 januari wordt het Transformatorhuis op de Westergas Amsterdam omgetoverd tot de meest moderne Livestream-studio van Europa. De studio, die geschikt is voor opnamen, live-streaming en recording, is dag en nacht te huren. Studio Westergas by Vel’Or Graceful Events verrijst voor de periode van tenminste drie maanden.

Partners

Diverse partijen staan aan de basis van Studio Westergas. Initiatiefnemer is Vel’or Graceful Events dat de samenwerking zocht met First Impression, BigVis en Westergas. De partijen gingen gezamenlijk om de tafel om een antwoord te geven op de vraag wat er wel mogelijk is, in tijden van Corona. Het ontwerp van de studio is van de hand van BigVis dat zijn sporen heeft verdiend als ontwerper van mainstages bij festivals. De andere partner is First Impression, expert in audiovisuele beleving. Initiatiefnemer van diverse live studio’s in andere delen van het land en facilitator van dik 200 shows. 'De pop-up studio in het Transformatorhuis voegen we heel graag aan de line-up toe. Een bijzondere plek waar we met de combinatie van partners écht gave uitzendingen kunnen maken', aldus Francis Zelak, audiovisueel expert bij First Impression.

Studio Westergas

Tom van den Nouweland, die vanaf januari de dagelijkse leiding van Studio Westergas in handen heeft: 'In het Transformatorhuis hebben we met deze studio vanaf 1 januari een speciale pop up-studio op het allerhoogste niveau. De faciliteiten zijn voor bedrijven in te zetten, voor bijvoorbeeld nieuwjaarsspeeches of presentatie van jaarcijfers, maar we bieden ook een podium voor teambuilding. Daarnaast kunnen culturele partijen ook bij ons aankloppen voor bijvoorbeeld live streaming van voorstellingen. Daarbij kunnen we de studio volledig afstemmen op de wensen van de klant.' Laura Vogelsang van Westergas; 'Wij faciliteren de meest geavanceerde studio van Europa natuurlijk graag in een van onze karakteristieke, monumentale gebouwen. Juist in deze tijd wordt extra creativiteit gevraagd om de Corona-crisis het hoofd te bieden en het daadkrachtige en sterke concept van Studio Westergas is daar een voorbeeld van.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!