Back Back Nieuws

Van Vleuten spreker over genieten en geluk

27 september 2007
Chris van Vleuten spreekt op zakelijke bijeenkomsten en evenementen over groei, genieten en geluk in verhouding tot de dagelijkse, zakelijke praktijk.

Als mensen wordt gevraagd of zij écht gelukkig zijn en zij moeten hierover nadenken, dan is het geluk meestal ver te zoeken. Sinds kort kunnen organisaties een spreker inhuren die van zijn levensstijl zijn beroep heeft gemaakt. Een beroepslevensgenieter zou je kunnen zeggen, maar dan niet één uit het hedonistische kamp. Van Vleuten heeft in zijn coachings- en trainingspraktijk veel ogenschijnlijk gelukkige en welvarende mensen ontmoet; mensen die beschikten over alle ingrediënten om volop van het leven te genieten die desondanks niet in staat bleken zich gelukkig te voelen.

Van Vleuten: “In onze huidige samenleving zijn wij enorm verwend geraakt en niet meer in staat automatisch te genieten van datgene waar het per saldo om draait in het leven: ons persoonlijk geluk en welzijn. We hebben alles, kunnen vrijwel alles kopen, doen wat we willen en nog is het niet genoeg. Méér is het motto. We hebben zoveel extra prikkels nodig om het nog een beetje leuk en gezellig te vinden, dat we voorbijgaan aan wat echt belangrijk is: wij zelf. Geluk is echt maakbaar. Je moet alleen wel even weten hoe. En over dat ‘hoe’ geef ik lezingen en workshops voor het bedrijfsleven.”


De programma’s van Van Vleuten zijn laagdrempelig, humoristisch en de geschetste situaties uiterst herkenbaar. De actuele thema’s van een organisatie kunnen desgewenst verwerkt worden in de speeches.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!