Back Back Nieuws

Van Loon start Hoorn Events

14 maart 2008
Hoornkenner Rob van Loon opent zijn eigen evenementenbureau met nieuw en verfrissend arrangementenaanbod, puur gericht op Hoorn en omstreken: Hoorn Events.

Per 1 april 2008 biedt Hoorn Events als eerste specialistische evenementenbureau in Hoorn een grote diversiteit van ludieke, unieke en verfrissende groepsarrangementen aan. Een groot aantal dag- en avondarrangementen, teambuilding-programma’s, boottochten en meerdaagse hotelarrangementen is door Hoorn Events ontwikkeld.

Hoorn Events voorziet in de behoefte van groepen, jong en oud, vanaf 8 personen. Zowel voor bedrijfsuitjes, familie- en vriendenuitjes als uitjes voor inkomende toeristengroepen biedt Hoorn Events voor iedere behoefte een passend aanbod.

Rob van Loon is de oprichter van Hoorn Events. Rob van Loon is een betrokken inwoner van Hoorn die weet wat voor groepsuitjes de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Door zijn ruime werkervaring bij VVV Hoorn en tevens zijn werkzaamheden bij de afdeling groepsdagtochten weet hij welke behoefte er is en hoe Hoorn Events hierin het beste kan voorzien.

Van Loon: "Ik ben als sales manager in de evenementen- en in de hotelbranche werkzaam geweest en heb daar met succes bedrijfsfeesten en teambuilding arrangementen ontwikkeld en uitgevoerd in respectievelijk Alkmaar en Volendam."

Van Loon: “Hoorn Events staat klaar voor zowel de zakelijke klant, regionale, nationale en internationale bedrijfsleven dat in Hoorn en omstreken graag iets wil ondernemen met een gezelschap.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!