Back Back Nieuws

Van happy hippie tot boho chique tijdens Bohemian Winter Fair

26 april 2016
Het moet nog zomer worden, maar bij IBIZA Xperience bereiden ze zich alvast voor op de aankomende winter. In Beursgebouw Eindhoven zal 19 en 20 november 2 dagen lang de zon schijnen tijdens de eerste editie van de Bohemian Winter Fair. Ruim 100 bedrijven, 3 grote lounges, live muziek en een Bohemian Restaurant brengen de bezoekers met het hoofd in de wolken. Kortom: 2 volle dagen shoppen, eten, drinken én genieten.

Bohemian lifestyle
Het is voor de eerste keer dat deze grote beurs in Nederland zal plaatsvinden. De ‘Bohemian lifestyle’ is steeds populairder aan het worden in ons land. Bonte, warme kleuren en het liefst in combinatie met elkaar. Deze gezellige sfeer laat de organisatie zoveel mogelijk terugkomen op de ruime beursvloer van circa 7.200m2, verdeeld over 2 verdiepingen.

Bezoekers hoeven zich geen moment te vervelen. Van happy hippie tot boho chique. Van kleding shoppen tot lekker eten en drinken. Boho staat ook voor genieten en dat kan op deze 2-daagse beurs dan ook zeker. Iedereen die dus zo langzamerhand toe is aan deze heerlijke, warme sfeer is van harte welkom.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!