Back Back Nieuws

Van Eeden Evenementen doet mega-event voor EPO

18 juli 2007
Organisatiebureau Van Eeden Evenementen heeft samen met het Duitse top-10 bureau Comeo de opdracht verworven voor het organiseren van het jubileumfeest van het European Patent Office (EPO). Het betreft 2 evenementen, één in Den Haag en één in München voor respectievelijk 3.500 en 6.000 gasten. Ook het totale vervoersplan voor de gasten uit onder andere Wenen en Brussel, inclusief de hotelovernachtingen en de communicatie rondom het evenement maakte deel uit van de aanbesteding.

De EPO heeft meerdere vestigingen in Europa, waarvan die in Rijswijk en München de grootste zijn. Vandaar dat er ook op twee locaties evenementen georganiseerd gaan worden.

De EPO heeft gekozen voor de combinatie Comeo en Van Eeden Evenementen vanwege de locale kennis per land en de nauwe samenwerking, waarmee de evenementen zo optimaal mogelijk georganiseerd kunnen worden: een gelijk thema met plaatselijke expertise.
Het feest in Nederland zal plaatsvinden in het World Forum Convention Center in Den Haag; een locatie waar Van Eeden Evenementen regelmatig evenementen onderbrengt.

Het Europees Octrooibureau EPO levert een uniforme aanmeldingsprocedure voor individuele uitvinders en bedrijven welke patent beveiliging zoeken in 37 Europese landen. De missie van de EPO is om innovatie, competitiviteit en economische groei te ondersteunen teneinde hier voordeel uit te halen voor de inwoners van Europa. De kernactiviteit van het bedrijf is het onderzoeken van patent aanvragen en het goedkeuren van Europese patenten. Andere activiteiten bestaan uit het voorzien van informatie met betrekking tot patenten en het geven van trainingen. De EPO is de op één na grootste organisatie in Europa, met ruim 6000 medewerkers in meer dan 30 landen.

Van Eeden Evenementen is een onafhankelijk advies en organisatiebureau voor feestelijke, sportieve en zakelijke evenementen. Tot haar opdrachtgevers behoren diverse ministeries, multinationals en financiële instellingen, maar ook (thuis)zorginstellingen, farmaceuten en advocatenkantoren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!