Back Back Nieuws

Van der Maarel Sfeermeesters wilde beursbezoekers Event13 verrassen

05 april 2013
Van der Maarel Sfeermeesters was, als creatieve partner van beursorganisator Eventex, gevraagd om de styling van de beurshal-entree en van de ‘Take a Break’ lunchruimte te verzorgen op Event13 in de Jaarbeurs Utrecht (27&28 maart). Ook kwam de styling van de stands van EventBranche en EventPlanner van de creatieve hand van Van der Maarel en had het eventstyling bedrijf ook een eigen stand met een eyecatcher.
 
‘The Art Of’
De stand van Van der Maarel Sfeermeesters met als slogan ‘The Art Of’, ademde een ‘Gallery’ sfeer, met hierin een 10 meter lang imposant floraal object dat was opgebouwd uit honderden robuuste berkenstammen met bijna 1000 kleurrijke amaryllisbloemen. Beursbezoekers die bij de stand kwamen, bleven vol bewondering staan en trokken allemaal hun camera, voor een foto van het bijzondere tafereel. 
 
Cees van der Maarel, Directeur van Van der Maarel Sfeermeesters over de styling van de stand: ‘We wilden met de inrichting van onze stand onze creativiteit en vakmanschap benadrukken. Wij hebben een sfeer neergezet die bezoekers niet snel vergeten. Wat sommige van onze relaties en branchegenoten namelijk nog niet weten is dat we ons steeds meer richten op het ontwikkelen van Taylormade stylingconcepten. Met ons ervaren team van stylisten en grafisch ontwerpers  die uitblinken in hun ‘out of the box’ ideeën, kunnen we iedere gewenste sfeer neerzetten, voor ieder event. Dit wilden we graag laten zien tijdens Event13!’
 
De stand bestond naast de florale eyecatcher uit een uitnodigende vijf meter lange eettafel, gemaakt van authentieke vloerdelen, welke gedecoreerd was met leistenen borden en een stijlvol servies. Cees van der Maarel: ‘We willen met het mixen en matchen van producten laten zien dat je creatieve maar zeker ook duurzame stijlen kan neerzetten, die zowel trendy als maatschappelijk verantwoord zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!