
Partycatering
In de jaren 90 werd de focus verlegd naar partycatering. Met de groeiende omzet werd in 2008 de stap gezet naar een volledig eigen duurzaam pand met een ISO gecertificeerde keuken in Berkel en Rodenrijs. Hierdoor werd het mogelijk om grote evenementen zoals de Nuclear Security Summit (NSS 2014) en meer eventlocaties en musea te kunnen bedienen.
Food Concepts & Hospitality Management
In 2016 werd Food Concepts & Hospitality Management opgericht. Met deze nieuwe strategie werd de groei ingezet om naast partycateraar ook als food specialist en met project management verder te ontwikkelen. Met meerjarige exploitatiecontracten zoals Hortus botanicus Leiden en Sparta Stadion maar ook als hospitality partner van het Nederlandse paviljoen op de World Expo in Dubai.
De Nieuwe Keuken
In 2020, werd het concept De Nieuwe Keuken gelanceerd, een black kitchen voor duurzame foodconcepten, culinaire halffabricaten en tijdelijke keukenruimte voor projecten en zzp-ers.
Jubileumjaar
2022 is het jubileumjaar voor Van der Linde Catering + Evenementen en vieren zij het 60 jarig bestaan van het familiebedrijf. Mede dankzij vaste opdrachtgevers en leveranciers, ambassadeurs en (oud) medewerkers is deze mijlpaal met succes bereikt. Met een vast en betrokken team als fundament bouwt Van der Linde Catering + Evenementen aan de toekomst vol innovaties met eten, drinken en gastvrijheid als vaste pijlers. Op naar het volgende jubileum!