Vakbeurs Trendz voorjaar 2021 verplaatst Vakbeurs Trendz voorjaar 2021 verplaatst
Back Back Nieuws

Vakbeurs Trendz voorjaar 2021 verplaatst

09 december 2020

De komende editie van Trendz die gepland stond op 10, 11 en 12 januari 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 22, 23 en 24 augustus 2021. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten besloten. De medewerkers van Trendz vond het een noodzaak te luisteren naar de branche en mee te denken. Daarom is er een inventarisatie gedaan onder de huidige exposanten om het evenement te verplaatsen of te behouden op dezelfde datum. Hieruit bleek dat de grote meerderheid er liever voor kiest om hun deelname door te schuiven naar het najaar. Daarom is er besloten om de vakbeurs te verplaatsen.

Vakbeurs Trendz

Sinds de corona-uitbraak in maart is beursorganisator Easyfairs aan de slag gegaan om beurzen op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan. Sinds de zomer geeft de overheid hier ook toestemming voor. In september ging de editie van Trendz dan ook door. Het was een kleinere editie dan men gewend was, maar de beurs is voor zowel exposanten als bezoekers succesvol geweest. Desondanks veranderde het sentiment in de afgelopen periode onder exposanten ten aanzien van de voorjaarseditie, vanwege de recente corona-ontwikkelingen. De Bruin: “Daar hebben wij alle begrip voor. Daarom zijn wij ook samen op zoek gegaan naar een passende oplossing en die hebben we gevonden door deze editie te verplaatsen naar augustus 2021. Het is een teleurstelling dat de beurs niet door kan gaan, maar het is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij hopen op het begrip van alle betrokkenen.”

Editie van Trendz in augustus

“Wij kijken met veel vertrouwen uit naar 22, 23 en 24 augustus 2021. Alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor Evenementenhal Gorinchem zijn dit najaar met succes geauditeerd door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle en certificering. Wij doen er alles aan om een veilig event te creëren waar de branche elkaar op een verantwoorde manier kan ontmoeten en inkopen doen. Laat augustus 2021 maar komen!”, besluit De Bruin.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!