Utrechtse ondernemers in de boksring Utrechtse ondernemers in de boksring
Back Back Nieuws

Utrechtse ondernemers in de boksring

19 november 2019

Op dinsdag 3 december 2019 nemen ruim twintig directeuren uit de regio Utrecht het tijdens de Grand Finals van de vierde editie van het Brecheisen Business Boxing tegen elkaar op in de boksring. Het boksgala vindt plaats in Studio A12 in Bunnik. De afgelopen maanden hebben de ondernemers zich in het zweet gewerkt tijdens een intensief trainingstraject.

White Collar Boxing

Het business-boks-concept – georganiseerd door evenementenlocatie Studio A12 en De Nederlandse Boksbond – blijkt na drie edities onverhinderd populair. Al meer dan zestig ondernemers stapten in een uitverkochte zaal de ring in om het op te nemen tegen een gelijkgestelde ondernemer. Ray Martin, ringspeaker van het eerste uur, zorgt ook dit jaar weer voor de professionele presentatie en aankondiging van de boksers.

American Diner 

Dit jaar wordt Studio A12 voor de Grand Finals omgetoverd tot een American Diner. Medeorganisator Roos Verkerk: ‘In Amerika is immers het ‘white collar boxing’ (boksen en netwerken) ooit begonnen. Het netwerken en ontmoeten van nieuwe relaties wordt dit jaar extra gestimuleerd door het bieden van extra mogelijkheden om te ontmoeten en elkaar buiten de ring te leren kennen.  Uiteraard blijft de ring het middelpunt van de avond, dat is waar het allemaal gebeurt.’

Captains of industry 

Onder de deelnemende ondernemers zijn dit jaar horecaondernemer Jan van der Grift van Mammoni en marketingman Mathijs Heijting van Brands Love People. ‘Het is geweldig om te zien hoe zo’n diverse groep ondernemers in drie maanden van vrijwillige afmatting nader tot elkaar komt. Dit jaar zijn boksende ondernemers van verschillende niveaus toegelaten. Dit gaat ongetwijfeld een prachtige dynamiek geven tijdens de Grand Finals!’, aldus Verkerk. Wat de ondernemers drijft? ‘Trainen met een doel, een stok achter de deur en de rush naar ondernemen uit je comfortzone zijn de meest gehoorde motieven’, weet Verkerk.

Viptafel

Bedrijven en organisaties kunnen een viptafel reserveren waarvoor zij hun relaties kunnen uitnodigen. Daarnaast zijn er meer dynamische vipstaanplaatsen beschikbaar, geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Beide tickets zijn inclusief dranken en borrel bites gedurende de avond. Tickets zijn nog verkrijgbaar via: www.business-boxing.nl/tickets.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!