Back Back Nieuws

Updates voorafgaand aan de BEST OF EVENTS 2014

05 december 2013
Dankzij de nieuwe indelingen voor de hallen 4, 7, 8 en het buitengedeelte is er meer overzicht op BEST OF EVENTS INTERNATIONAL 2014 in de Messe Westfalenhallen in Dortmund. De halindelingen zijn opnieuw ontworpen op een gebruiksvriendelijke manier om het bezoekers mogelijk te maken de exposanten zo snel mogelijk te bereiken. Vanaf begin januari 2014 zullen de definitieve halindelingen een uitstekend overzicht bieden.

De BOE-APP
De halindelingen zullen ook op de BOE-APP 2014 geplaatst worden. De app heeft een geheel nieuw ontwerp. Naast de plattegrond biedt de BOE-APP beursbezoekers en exposanten de volledige lijst van exposanten, meer verfijnde zoekopties en een compleet programmaoverzicht. Daarnaast bevat de app veel andere praktische diensten, zowel in het Duits als in het Engels, waaronder informatie over hoe er te komen, waar te overnachten en de persoonlijke BOE favorieten. De BOE 2014 APP kan vanaf begin januari 2014 gratis worden gedownload via de website, zowel voor de iPhone als voor de Android.

BOE 2014 programma 
Tijdens talloze lezingen zullen experts en mensen uit de praktijk van de evenementenbranche en gerelateerde sectoren je voorzien van nuttige informatie, tips en nieuwe denkwijzen. In 2014 zal het BOE-FORUM onderwerpen zoals brandmanagement, innovatie en media & technologie in de evenementenbranche tonen.

Het nieuwe evenementformat 'MEET THE BEEF – Trend Talk' heeft als motto 'Het Creëren van Digitale Ideeën'. Op 22 januari 2014 bespreken bekende sprekers de kansen en de successen van digitale communicatie.
Jonge professionals die informatie zoeken over carrières, trainingsmogelijkheden en carrièrekansen worden op hun wenken bediend op de 'Carrièredag: Live Communication' op 23 januari 2014.

BOE-NIGHT
De BOE-NIGHT en de prijsuitreiking van de BEA-/ INA Awards vindt plaats op 22 januari 2014 in de Goldsaal in het Kongresszentrum Westfalenhallen in Dortmund. Neumann&Müller Veranstaltungstechnik steunt de BOE-NIGHT met innovatieve evenemententechnologie, hms easy stretch GmbH, Event Rent GmbH en Van der Maarel – Eventstyling zijn de creatieve en apparatuurverstrekkende partners en zorgen voor de juiste atmosfeer en voor luchtige dialoog. Het entertainment wordt verzorgd door music4friends en biedt highlights als Goodfellas en DJ ANDRÉ SIDDI.

BEST OF EVENTS INTERNATIONAL vindt plaats van 22 tot 23 januari 2014 in de Messe Westfalenhallen in Dortmund.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!