De LEGO batman filmDe LEGO batman film
Back Back Nieuws

Unieke samenwerking rondom première LEGO Batman Film

26 januari 2017

Woensdag 8 februari 2017 presenteren Vue Kerkrade en Continium discovery center de première van de nieuwste release uit de filmstal van de LEGO® Group: De LEGO Batman Film. 

In het kader van de expositie World of Bricks, die nu in Continium te bezoeken is, zijn er 8 februari drie speciale voorstellingen van De LEGO Batman Film in het naast Continium gelegen National Geographic Theater op het Museumplein in Kerkrade. In de middag zijn er om 13.30 en 16.00 uur voorstellingen van de Nederlands gesproken versie van de film in 2D. ’s Avonds om 19.30 uur wordt de originele versie van de film in 3D getoond. Tickets voor de première van De LEGO Batman Film zijn vanaf zaterdag 28 januari, 10.00 uur te koop via de website van Continium. Tickets kosten € 15,- p.p.. In dat bedrag is een bezoek aan de expositie World of Bricks natuurlijk inbegrepen.*

Over de film

De LEGO Batman Film is de tweede film, waarin de rollen gespeeld worden door LEGO minifiguren. We kennen de LEGO Batman al uit de eerste film, De LEGO Film uit 2014. Nu is hij terug met zijn eigen bioscoopavontuur: 'een beetje zoals de originele LEGO Film, maar dan echt gigantisch veel beter, want hij gaat alleen over mij', zoals Batman de film zelf omschrijft. In de film zijn er grote veranderingen op til in Gotham City. De Joker heeft snode plannen de stad over te nemen. Als Batman daar een stokje voor wil steken, ontdekt hij dat samenwerken heel belangrijk is.

Make-A-Wish

Voor de middagvoorstelling van 16.00 uur mag Continium in samenwerking met Make-A-Wish Nederland een aantal bijzonder VIP-gasten verwelkomen. Zij bekijken de film en brengen een bezoek aan World of Bricks, de interactieve bouw- en ontdektentoonstelling, die tot en met 3 december 2017 in Continium te bezoeken is.

Over Vue Nederland

Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. Deze zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

 

*Het bezoek aan World of Bricks mag op een andere dag gebracht worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!