Back Back Nieuws

UMC proeft Utrecht

29 december 2011
Het Utrecht Medisch Centrum werd onlangs getrakteerd op een culinair uitje, georganiseerd door GetEvents. Volgens GetEvents is Utrecht een culinaire hotspot en het Utrecht Medisch Centrum nam die proef graag op de som.

Restaurant hoppen
Drie restaurants werden aangedaan met een verfrissende wandeling tussen de gangen. Het voorgerecht werd genoten in de Winkel van Sinkel, ‘het culturele en culinaire warenhuis van Utrecht. Voor het hoofdgerecht deed de groep de werf van de Oude Gracht aan. De werfkelder heeft zich ontpopt tot een culinaire broedplaats waar veel ondernemers de de kans hebben gegrepen een restaurant te beginnen. Bij de Abrikoos werd de groep hartelijk ontvangen en getrakteerd op allerlei Spaanse lekkernijen.

Dessert aan de voet van de Domtoren
Een bezoek aan de Domtoren kan niet ontbreken aan een wandeling door Utrecht.
Aan de voet van die Domtoren ligt restaurant Lofen waar de gedekte tafels de groep al stonden op te wachten. “Complimenten aan de chefs die met liefde de desserts hebben bereid. Al met al kunnen we stellen dat Utrecht een overvloed heeft aan gezellige restaurants met een niveau waar andere steden in Nederland vaak niet aan kunnen tippen”, aldus GetEvents.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!