Uitnodiging Waterproeverij AmersfoortUitnodiging Waterproeverij Amersfoort
Back Back Nieuws

Uitnodiging Waterproeverij Amersfoort

04 maart 2024

Dit evenement gaat niet door op de vermelde datum.

Water heeft smaak! Misschien niet zo uitgesproken als wijn, maar wie water echt leert proeven, kan net zoveel genieten van een glas water als van een glas wijn. En niet te vergeten: water kun je onbeperkt blijven drinken!

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau nodigt je als MICE-planner van harte uit om deel te nemen aan de workshop met als thema ‘water’, waar een watersommelier ons zal introduceren in de verschillende smaken van water. Een unieke ervaring die niet alleen verfrissend is, maar ook de zintuigen prikkelt. De locatie zal het Centraal Ketelhuis in Amersfoort zijn.

Water wordt nooit meer hetzelfde

Zowel voor Zwitserland als Nederland is water een belangrijk element. Er zijn veel activiteiten die op, onder of met water kunnen worden gedaan. Op donderdag 21 maart willen we in het Centraal Ketelhuis in Amersfoort samen met een watersommelier dit element beter leren kennen. Tijdens de waterproeverij nemen we je mee op een denkbeeldige reis rond de wereld en laten we je verschillende soorten mineraalwaters van over de hele wereld proeven. Hierna zal gewoon water nooit meer hetzelfde zijn. Uiteraard zullen we je ook inspireren met wateractiviteiten in Zwitserland. Onze Zwitserse partners van de Davos Destinations Organisation, Lucerne Convention Bureau, Titlis Bergbahnen en Swiss International Airline staan klaar om je te ontmoeten.

Dit exclusieve evenement biedt naast de waterproeverij interessante workshops met onze Zwitserse partners, een heerlijk driegangendiner en de kans om een reis naar Zwitserland te winnen. Het evenement begint om 17:30 uur en belooft een avond vol inspiratie en waardevolle connecties te worden.

Schrijf je hier in.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!