Back Back Nieuws

Uitnodiging famtrip: Brussels Meeting & Event Experience

15 augustus 2014
Visit Brussels, partner van MPI Nederland, organiseert in samenwerking met Toerisme België voor Wallonië & Brussel en NS International, een internationale famtrip naar Brussel in het weekend van 10 september 2014.

De Famtrip is speciaal voor Meeting & Event organisatoren uit Europa en biedt je de kans om Brussel en de verschillende Brusselse aanbieders te ontdekken. Een workshop, site inspections, activiteiten en gastronomie begeleiden je op deze ontdekkingsreis door het chique, groene zuiden van Brussel.

Programma
» Woensdag 10 september
Vertrek vanaf Amsterdam rond 13 uur met de Thalys, check in boutique hotel Le Chatelain, diner in restaurant La Quincaillerie.

» Donderdag 11 september
Uitgebreid programma met workshop B2B, lunch in BIP, inspiratietour Chic & Green, diner tijdens culinair festival EAT! Brussels in Bois de La Cambre.

» Vrijdag 12 september
Site inspection bij: The Hotel en Sofitel Le Louise, inspirerende wandeling door het quartier, de Zavel, de Marollen en site inspection met afsluitende lunch bij Pullman Brussels. Vrije tijd en open retourticket voor de internationale trein.

Deelname is kosteloos. Schrijf je hier in voor de Brussels Meeting & Event Experience.

Bron: MPI Nederland

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!