Back Back Nieuws

Uitnodiging; Energy Experience

05 oktober 2012
Volgende week, 9 tot 11 oktober, maken de internationale bezoekers van de Smart Energy Beurs (energie en duurzaamheid) in RAI Amsterdam  een bijzondere ervaring mee. In opdracht van KPN, Liander, Siemens, TNO en TenneT verrijst centraal op de beurs de Energy Experience; een interactieve  expositie over de toekomst en ontwikkelingen in de Europese energiesector. Een unieke beleving in een parkpaviljoen van 900 m2.

Kijk mee
Als bedenker en realisator van dit unieke concept, biedt LiveHouse u een kijkje achter de schermen op donderdagmiddag 11 oktober.  ‘U bent om 13.30 uur van harte welkom op de beurs. Na een speciaal welkom door de Burgemeester van Voltage City  en een enerverende rit door de Experience vertellen we u alles over de totstandkoming van dit concept. De briefing, de brainstorm, het concept en de realisatie passeren de revue, opdat iedereen dit bijzondere concept en onze aanpak van dichtbij kan meebeleven’, aldus LiveHouse.

Rond 15.30 uur is Energy Experience afgelopen. De uitnodiging is kort dag, mocht u op donderdag verhinderd zijn maar dit concept wel willen bekijken dan bent u ook op dinsdag of woensdag middag van harte welkom.
Hebt u interesse om de Energy Experience en het verhaal er omheen mee te beleven? Aanmelden kan bij Marloes Honsbeek van LiveHouse.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!