UITje Speciaal, duurzame zakelijke uitjes met positieve impact UITje Speciaal, duurzame zakelijke uitjes met positieve impact
Back Back Nieuws

UITje Speciaal, duurzame zakelijke uitjes met positieve impact

22 juni 2021

Vandaag lanceren Marjolein Kellerhuis en Sonja Schaefers UITje Speciaal. Zakelijke uitjes met een maatschappelijk verantwoord karakter. Deze samenwerking komt voort uit een gezamenlijke passie voor duurzaamheid én het creëren van extra beleving tijdens je bedrijfsuitje. Het motto van UITje Speciaal is: eerst reduceren dan compenseren.

Reduceren en compenseren

‘UITje  Speciaal is uniek door de combinatie van gezelligheid, verbinding en duurzaamheid’, vertelt Marjolien Kellerhuis. ‘Bedrijven optimaal laten genieten van een UITje, dat ook nog eens een positieve impact heeft op het milieu, dat is wat wij willen bereiken met UITje Speciaal. We bieden bedrijven het totale pakket, waarbij we volledig ontzorgen en tegelijkertijd de CO2 footprint zoveel mogelijk reduceren en compenseren. Door het aanbieden van duurzame team activiteiten in combinatie met het planten van een boom per deelnemer, wordt er in de huidige vraag naar verduurzaming voorzien.” 

Uitjes

UITje Speciaal biedt verschillende pakketten aan die met enige humor linken aan de verschillende ui soorten: Bos uitje, Lente uitje, Zilver uitje, Winter uitje, Zoet uitje en het Amsterdams uitje. De boodschap is echter serieus: zakelijke uitjes moeten en kunnen leuk, uniek, verbindend én duurzamer zijn!

Sonja: ‘Duurzaamheid wordt vaak gezien als saai en het opleggen van beperkingen. Wij willen met UITje Speciaal bewijzen dat het anders kan! Onze activiteiten hebben altijd een balans tussen fun en het vergroten van kennis over de natuur of bewustwording van duurzaamheid. Een teamdag op het strand kan bijvoorbeeld in de ochtend ingevuld worden met het oprapen van aangespoeld materiaal en in de middag met een Lacrosse clinic. Beide activiteiten vragen om verschillende communicatiestijlen en team efforts.’

  • UITje Speciaal, duurzame zakelijke uitjes met positieve impact

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!