Uitgestelde Fieldlab TestevenementenUitgestelde Fieldlab Testevenementen
Back Back Nieuws

Uitgestelde Fieldlab Testevenementen

16 maart 2021

De vanwege het slechte weer uitgestelde Fieldlab Testevenementen van afgelopen weekend zullen komend weekend wel doorgang vinden. De testuitslagen van bezoekers die zich donderdag hebben laten testen gelden niet meer, bezoekers moeten zich opnieuw laten testen.

Uitstel door slecht weer

Door de lage temperaturen en slechte weersvoorspellingen stelde Fieldlab Evenementen de testevenementen in Walibi’s Biddinghuizen van afgelopen weekend, een week uit. Het Back to Live Dance Festival van zaterdag 13 maart vindt nu plaats op zaterdag 20 maart en de optredens van zondag 14 maart vinden nu plaats op zondag 21 maart.

Opnieuw kaartverkoop

De testevenementen zullen net als eerdere testevenementen tussen 13:00 en 19:00 plaatsvinden. Gekochte kaartjes die voor afgelopen weekend waren gekocht kunnen bij de nieuwe datums opnieuw gebruikt worden. De testuitslagen van bezoekers die zich donderdag hebben laten testen gelden niet meer, bezoekers moeten zich dus opnieuw laten testen. Maandag gingen de kaartjes om 16:00 opnieuw in de verkoop en zijn ze helaas uitverkocht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!