Uitbreiding in Afrika en het Midden-Oosten voor ATPIUitbreiding in Afrika en het Midden-Oosten voor ATPI
Back Back Nieuws

Uitbreiding in Afrika en het Midden-Oosten voor ATPI

07 juni 2022

Wereldwijd leider in reismanagement, ATPI (www.atpi.com), heeft zijn Afrikaanse en Europese voetafdruk uitgebreid met de benoeming van vier nieuwe netwerkpartners in Gabon, Rwanda, Liberia en Israël. De nieuwste uitbreiding versterkt het wereldwijde netwerk van ATPI, waardoor het totale aantal landen dat door het volledige netwerk wordt bediend op 76 komt.

De Travel Management Company (TMC) blijft haar aanwezigheid in Afrika uitbreiden. Het in Libreville (Gabon) gevestigde Omed Voyages Sarl werd toegevoegd als netwerkpartner, terwijl het in Kigali gevestigde agentschap Rickshaw Travels Rwanda Ltd toetreedt tot het netwerk en zo het bestaande partnerschap van de ATPI Group met Rickshaw Group Tanzania uitbreidt. In Liberia ondersteunt JOS Travel and Tours, gevestigd in de hoofdstad Monrovia, zowel de zakelijke reizen als de mijnbouw en grondstoffen specialismen van ATPI.

Wereldwijde klanten

Het Israëlische reisbureau Mona Tours Ltd in Rishon's Lezion, dat zakenreizigers in Europa en de VS bedient, voegt zich ook bij de groeiende portefeuille met een sterke lokale kennis van de Israëlische markt, waardoor de wereldwijde klanten van ATPI toegang krijgen tot een hoog aangeschreven lokale service.

Michel Habich

Michel Habich, directeur van het internationale netwerk van ATPI, zegt hierover: ‘Ons netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners breidt zich voortdurend uit, waardoor we onze gezamenlijke aanwezigheid in meer dan 100 kantoren over de hele wereld kunnen versterken. Belangrijke strategische locaties die belangrijk zijn voor onze wereldwijde klanten met activiteiten in Afrika en Europa, met name die in de maritieme en energie-industrie. Wij zorgen ervoor dat onze partners de beste in hun vak zijn en werken volgens de hoogste normen op het gebied van persoonlijke dienstverlening, zorgplicht en sectorexpertise.’

Lufthansa City Center

De aankondiging van drie nieuwe netwerkpartners volgt op het nieuws van ATPI's strategische partnerschap met Lufthansa City Center, dat de aanwezigheid van het bedrijf op de Duitse markt verder versterkte en bijdroeg aan ATPI's aanzienlijke internationale uitbreiding in 2022.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!