Back Back Nieuws

UEFA Champions League kiest voor PRO SPORT

15 februari 2012
Sportmarketingbureau PRO SPORT in Hilversum is door de UEFA verkozen tot het officiële Nederlandse agentschap voor de verkoop van exclusieve zakelijke arrangementen rond de Champions League-finale 2012 in München.

 

In opdracht van UEFA

Eerder al verwierf PRO SPORT een vergelijkbare opdracht: het bureau is ook de Official Sales Agent voor Corporate Hospitality pakketten voor Euro 2012, in Polen en Oekraine. Mark Verhoeven, namens PRO SPORT: 'Wij zijn er natuurlijk erg trots op dat wij in opdracht van de UEFA exclusief het Nederlands bedrijfsleven mogen benaderen. Onze jarenlange ervaring met soortgelijke evenementen heeft daarbij ongetwijfeld een grote rol gespeeld'.

 

Drie arrangementen

Voor de Champions League finale in München, hebben belangstellenden de keus uit drie bijzonder aantrekkelijke arrangementen. Verhoeven: 'Klanten en hun relaties maken zaterdag 19 mei straks ongetwijfeld een onvergetelijke dag mee; temeer daar PRO SPORT desgewenst ook zorg kan dragen voor vlucht en verblijf.'

 


 

Ook voor zakelijke arrangementen rond EURO2012 en de Euro Hockey League KO16 in Rotterdam, kunt u contact opnemen met PRO SPORT.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!